RENAULT CAPTUR BEPERKTE SERIE HELLY HANSEN

Reis samen met Renault en Helly Hansen naar Noorwegen voor een race met slechts één winnaar: uitmuntendheid.

L'UNIVERS RENAULT CAPTUR EN VIDÉOS

Découvrez la personnalité et les forces de Renault Captur.

CAPTUR, EEN CROSS-OVER DIE VOOR HET AVONTUUR GEMAAKT IS

 • EEN SPECIFIEK INTERIEUR

  Naast het aangepaste koetswerk is in het interieur van de beperkte serie Captur Helly Hansen alles voorzien voor een maximaal comfort. De zetels met bekleding in stof/imitatieleder "Red Carbon" garanderen kwaliteit en welzijn. Dankzij de specifieke designelementen (interieurdecor Red, stuur met inzetstuk in imitatiekoolstofvezel, verchroomde deurdrempels, wegneembare boventapijtjes) ziet de beperkte serie Captur Helly Hansen er zowel sportief als comfortabel uit.

  MEER INFO
 • GEMAAKT VOOR HET AVONTUUR

  Captur Helly Hansen is voor het avontuur gemaakt en laat dat ook duidelijk merken. Het antislipsysteem Extended Grip zorgt voor een optimale tractie op alle ondergronden. De bestuurder heeft de keuze uit standen: "Weg", "Onverhard" en "Expert". Zowel op een normale weg als op sneeuw of modder is Extended Grip ideaal voor al wie graag de gebaande wegen verlaat. In combinatie met de speciaal ontwikkelde banden garandeert Captur Helly Hansen uw gemoedsrust, dankzij de buitengewone grip op moeilijke ondergronden.

  MEER INFO
 • DESIGN

  De eerste stadscross-over van Renault ziet er nog avontuurlijker uit met zijn nieuwe lakkleur Vlamrood, exclusief voor het Captur-gamma, bumperbescherming vooraan en achteraan in platinagrijs en 17'' zwarte lichtmetalen velgen (velgen schrappen indien standaard op de E3). De beperkte serie Captur Helly Hansen is verkrijgbaar in diverse lakafwerkingen, allemaal in twee kleuren: Vlamrood met zwart of ivoorwit dak, Sterzwart met ivoorwit dak, Cassiopeiagrijs met zwart dak, Ivoorwit met zwart dak... Captur Helly Hansen nodigt u uit om erop uit te trekken, om nieuwe dingen te ontdekken.

  MEER INFO
 • EASY LIFE-LADE

  Een slimme en handige grote lade die het handschoenenkastje vervangt, een fantastisch idee!
  Dit opbergvak met een recordvolume van 11 liter zit binnen handbereik van zowel de bestuurder als de passagier vooraan en biedt plaats aan al uw spullen.

  MEER INFO
 • UITRUSTING

  Avonturen beleven is leuk, vooral met een goede uitrusting! Om u daarbij te helpen is Captur Helly Hansen op alles voorzien: Extended grip, geïntegreerde multimediatablet met een aanraakscherm en navigatiesysteem, automatische airconditioning, achteruitrijradar of -camera .

  MEER INFO
 • MODULEERBAARHEID

  Ruimte, licht, alles aan de Renault Captur nodigt uit om erin plaats te nemen! Het ruime en moduleerbare interieur van Captur garandeert een maximaal comfort, zowel voor volwassen als voor kinderen. De neerklapbare achterbank met 3 zitplaatsen kan ook worden versteld. Zo kunt u het interieur van de Renault Captur naar wens indelen. De koffer is voorzien van een uitneembare, omkeerbare vloer* die u op verschillende hoogtes kunt zetten. De rubberen kant is afwasbaar. Op drempelhoogte stopt de vloer alles weg dat nieuwsgierige blikken niet hoeven te zien. In de lage stand biedt hij bijkomende, handige laadruimte.

  MEER INFO