RENAULT CAPTUR BREEKT UIT UW SCHERM

Ontdek Captur, de urban crossover die uw leven compleet verandert.

DE WERELD VAN RENAULT CAPTUR IN VIDEO

Ontdek de persoonlijkheid en de kracht van Renault Captur.

VAN CONCEPT NAAR REALITEIT

Met het interactieve boek «Renault Captur» duikt u in het universum van het Renault Design. U kijkt er achter de schermen van onze projecten, van concept-cars tot seriewagens. Beleef op uw tablet of smartphone unieke ervaringen met exclusieve reportages, films en getuigenissen.

DOWNLOAD DE APP
AppstoreGoogle play
Beschikbaar voor iPhone, iPad, mini-iPad en Android tablets. Niet beschikbaar voor Android smartphones.
BEKIJK DIT BOEK ONLINE!

DEEL OP:

BLIJF OP DE HOOGTE !
Vul het formulier in om regelmatig nieuws te ontvangen over Renault Captur.

Aanspreking: * :

Algemene voorwaarden

* Verplichte velden

Ik wil mij graag inschrijven op de newsletter en zo als eerste informatie ontvangen betreffende Renault Captur. *

Ik wil mij graag inschrijven op de Renault newsletter en zo als eerste informatie ontvangen betreffende het Renault-gamma: lancering van nieuwe modellen, evenementen, promoties… Bij elke bericht kan ik, indien ik wil, deze communicatie onderbreken. *

Wettelijke bepalingen
De verkregen gegevens zijn nodig om uw vraag naar informatie te kunnen beantwoorden, afspraken te maken en u via e-mail de Renault newsletter te bezorgen. Deze gegevens zijn uitsluitend bestemd voor Renault, zijn filialen en zijn commerciële netwerk voor onderzoeken, analyses, communicatie en, indien u dat wenst, commerciële aanbiedingen. Deze informatie is vertrouwelijk en enkel bestemd voor Renault, zijn filialen en zijn commerciële netwerk. Conform de wet over de bescherming van de persoonlijke levenssfeer beschikt u over het recht om uw gegevens te raadplegen, te wijzigen of te schrappen. Dat kan via schriftelijke aanvraag. Wat de Renault newsletter via mail betreft, kan u uw abonnement op elk moment beëindigen.

RENAULT CAPTUR, EEN PRAKTISCH INGERICHTE URBAN CROSSOVER

 • AFNEEMBARE ZETELHOEZEN

  Hoe beter u zit, hoe verder u komt! De personaliseerbare "zip collection" zetelhoezen met zachte stoffen en gevarieerde kleuren, kunnen losgeritst worden en mogen in de wasmachine. 6 motieven naar keuze geven u meer vrijheid en de mogelijkheid om van sfeer te veranderen wanneer u maar wilt! Het unieke design van de zetels geeft het interieur een eigentijdse look. De schelp op de rugleuning van de voorzetels is trouwens afwasbaar.

  MEER WETEN
 • RENAULT R-LINK*

  In beweging en toch verbonden!
  Multimediatablet met aanraakscherm van 7", spraakbediening, TomTom®-navigatie, handenvrije Bluetooth® telefoon, USB- en Jack-uitgangen: ontdek de vele handige functies.

  *De optie R-Link is later verkrijgbaar

  MEER WETEN
 • EASY LIFE-LADE

  Vernuftig en handig, een maxischuif in de plaats van een handschoenenkastje. Een groots idee!
  Deze opbergruimte, makkelijk toegankelijk voor de bestuurder en de passagier vooraan, biedt plaats aan al uw kostbaarheden met een maximum volume van 11 liter.

  MEER WETEN
 • DESIGN

  Een ontdekkingstocht naar het design van Renault Captur...
  De lijnen van Renault Captur zijn vloeiend, evenwichtig, sportief en passioneel. Helemaal in lijn dus met zijn karakter: wendbaar, vernieuwend en vernuftig. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant betreedt hij nieuwe paden op het vlak van design, comfort, uitrusting en rijplezier!

  MEER WETEN
 • PERSONALISERING

  Originaliteit, opgewektheid en een harmonie van kleuren "op maat": Renault Captur bevestigt uw persoonlijkheid en geeft een nieuwe betekenis aan harmonie... De personaliseerbare Renault Captur pakt uit met buitendecors en een originele lakafwerking in twee kleuren. Het dak, de stijlen en de buitenspiegels kunnen namelijk in een andere kleur dan de rest van het koetswerk worden afgewerkt. Binnenin kan u de aankleding, licht of donker, naar uw smaak creëren, met interieurdecors en afneembare en personaliseerbare zetelhoezen: 6 motieven* naar keuze geven u meer vrijheid en de mogelijkheid om van sfeer te veranderen wanneer u maar wilt!

  *afhankelijk van de uitvoering

  MEER WETEN
 • MODULARITEIT

  Ruimte, licht, alles nodigt uit om plaats te nemen in Renault Captur! Voor ieders maximale comfort, volwassene of kind, biedt Renault Captur veel ruimte binnenin die naar wens moduleerbaar is. De neerklapbare en verschuifbare achterbank biedt plaats voor 3 en maakt het mogelijk om met volumes te spelen en de binnenruimte te organiseren volgens de behoefte van het moment. In de koffer zit dan weer een uitneembare, omkeerbare vloer die u op verschillende hoogtes kunt zetten.* De rubberen kant is afwasbaar. Op drempelhoogte stopt de vloer alles weg dat nieuwsgierige blikken niet hoeven te zien. In de lage stand biedt hij bijkomende, handige laadruimte.

  *afhankelijk van de uitvoering

  MEER WETEN

Capture the day, opInstagram

Renault u een fotografie-uitdaging voor die u op Instagram kan delen. Elke week worden de mooiste kunstwerken geselecteerd!

 • Van het krieken van de dag tot
  het vallen van de nacht biedt
  de zon onvergetelijke momenten.

  Een fabelachtige lichtinval, een onverwachte reflectie,
  een poëtische schaduw,
  Leg zo'n moment vast ...

  Bekijk de demo

 • Ga op zoek naar magische momenten in uw dagelijks leven. Leg deze momenten vast en deel uw foto's op Instagram.
  #capturtheday

 • HOE DEELNEMEN ?

  1. HEBT U GEEN INSTAGRAM? DOWNLOAD HIER

  2. DEEL DEZE UNIEKE
   MOMENTEN OP
   INSTAGRAM MET #CAPTURETHEDAY

  3. SCHRIJF U IN OM UW
   DEELNAME TE VALIDEREN

LEG DE ZON VAST

De zon is continu in beweging...
Ben u er klaar voor om hem vast te leggen?

Fotograferen, posten, ga de uitdaging aan: #capturetheday!

Post uw meesterwerkjes op Instagram en misschien bent u de gelukkige winnaar van de fotosafari in een Renault Captur! En vergeet niet: #capturetheday

DE BESTE BEELDEN VAN DE WEEK