WELKOM

Ontvangst

GARAGE DIELEMAN NV


WELKOM OP DE WEBSITE VAN GARAGE DIELEMAN NV,RENAULT EN DACIACONCESSIE MET SITES TE WAASMUNSTER EN TE ZELE.WIJ ZIJN EEN ISO-GECERTIFICEERD FAMILIEBEDRIJF MET MEER DAN 50 JAAR RENAULTERVARING EN MULTI-MERKCARROSSERIE,KORTOM UW VERTROUWEN WAARD!
 
 
 
 
>>EXCLUSIEF BIJ DIELEMAN: 500 euro overnamepremie op onze stockwagens en demowagens 
 
 

 

 

>>NIEUW AANBOD 2DE-HANDSWAGENS

>>Showroom open zat 28-3 van 9h30-12h30 en van 13.30h-17h.

 

  

VisuConcessRenault

Informatie van de website

BESTE BEZOEKER,

OP DE KNOP 'OCCASIONS' KAN U AL ONZE 2DEHANDSWAGENS RAADPLEGEN. OF U KAN OOK OP DE LINK ONDERAAN DE WELKOMSTPAGINA KLIKKEN.

FINANCIERING

Zou het niet prettig zijn als u op één en hetzelfde adres uw nieuwe auto zowel kunt kopen als financieren of leasen? Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en bij wijze van spreken meteen kunt wegrijden?

Dat kan bij ons. Wij als Renault-dealer zijn u graag van dienst bij het afsluiten van een aantrekkelijke en duidelijke financierings- of lease-overeenkomst.

De financiering loopt via Renault Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij die al sinds 1974 deel uitmaakt van de Franse groupe Renault Crédit International (RCI).

Geen andere leasemaatschappij dan Renault Financial Services is uiteraard zó vertrouwd met het automerk Renault. Wij bieden u een uiterst aantrekkelijke manier van leasen: duidelijk, eenvoudig en met uitstekende prijsafspraken

AKTIE VAN DE MAAND:

NU BIJ DIELEMAN IN MAART :

-DEMOWAGENS CAPTUR,TWINGO EN CLIO AAN UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN EN ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR !

 

RENAULT TOP OCCASION

Ontdek ons aanbod aan occasions
U wilt zekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag naar onze collectie Renault Top Occasions, gebruikte auto’s met garantie (1 of 2 jaar) die nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn

Wij hebben voor u een ruim aanbod aan tweedehandswagens voor ieders budget. Alle wagens worden afgeleverd met keuring,carpass,groot onderhoud,vervanging distributieriem en 1 jaar garantie inbegrepen. Neem met ons contact op voor meer inlichtingen.Klik op deze link voor onze UP-TO-DATE gedetailleerde stocklijst EN ONTDEK DE AUTO VAN DE WEEK:

http://verkopers.autoscout24.be/renault-dieleman-nv/occasions?srcl=5#atype=C&cid=16298332&ustate=U,N,A&sort=price&results=20&page=1

PROMOTIE

Promotie

 

klik hier om onze

condities te ontdekken voor RENAULT:

http://rsitev1.renault.be/welcomedays/nl/

klik hier om onze condities te ontdekken voor DACIA:

http://www.dacia.be/nl/dacia-gamma/aanbiedingen/index.jsp

 • DEALERGEGEVENS
  Garage DIELEMAN NV
 • ADRES

  HOOGSTRAAT 104

  9250 WAASMUNSTER

 • TEL:
  052/46.14.23
 • FAX:

  052/46.03.73

 • OPENINGSTIJDEN

  Showroom:
  Ma-Vr: 8-12h / 13-18h30
  Za: 9-13h

  Receptie & Magazijn:

  Ma-Vr: 8-12h / 13-18h30
  Za: 9-13h

  GARAGE DIELEMAN ZELE

  ADRES

  GENTSESTEENWEG 148

  9240 ZELE

  TEL 052/44.74.02

  FAX 052/44.44.01

  OPENINGSTIJDEN

  idem Waasmunster

 • UW ROUTE