Renault R-Link

Een geïntegreerd en online-multimediasysteem

Navigatie

  • R-Link ontdekkenR-Link ontdekken
  • HD TrafficHD Traffic

R-Link ontdekken


Ontdek alle functies van R-Link aan de hand van beelden.

Diensten

  • HD TrafficHD Traffic
  • R-Link Store in mijn voertuigR-Link Store in mijn voertuig
  • De toepassingen gebruiken en beherenDe toepassingen gebruiken en beheren

HD Traffic


Telefonie

  • Een telefoon koppelen en verbindenEen telefoon koppelen en verbinden

Een telefoon koppelen en verbinden


Hoe kan ik een telefoon koppelen en verbinden?

Wagen

  • De functies van mijn elektrisch voertuigDe functies van mijn elektrisch voertuig

De functies van mijn elektrisch voertuig


Ontdek de specifieke eigenschappen van R-Link in Z.E.-modellen.

Alles weten over...
Renault R-Link

 

Renault R-Link, dat perfect in het instrumentenbord werd geïntegreerd, zet een grote stap vooruit in het multimedia-aanbod. Het verwent u met een groot aanraakscherm, een TomTom®-navigatiesysteem, een spraakbediening en vooral, een internetverbinding die u ondersteunt tijdens het rijden. Zo levert het de beste verkeersinformatie in real time (via de LIVE-diensten van TomTom®) of waarschuwingen voor gevaarlijke zones (via Coyote®). In de R-Link Store kunt u nog tal van andere apps ontdekken.

R-Link Store

R-Link Store

 

U kunt de functies en diensten van uw Renault R-Link-systeem met enkele klikken uitbreiden en personaliseren. Surf daarvoor naar de R-Link Store, waar u een goed gestoffeerde en gevarieerde catalogus vindt van apps die u online kunt downloaden vanop uw computer of vanuit uw voertuig.

 

De inhoud van het Renault R-Link-systeem raadplegen, uitbreiden of bijwerken is kinderspel en gebeurt helemaal op maat van uw behoeften. Kaarten, verkeersinformatie, weer, tankstations...

Het zijn stuk voor stuk diensten die u ter beschikking worden gesteld om uw dagelijkse ritten te vereenvoudigen.

Goed om te weten

 

In de R-Link Store kunt u online producten kopen: apps, kaarten, updates, Points of Interest en nog tal van andere zaken.

Compte R-Link

Uw R-Link-Account aanmaken

 

Om toegang te krijgen tot de productcatalogus en te genieten van alle diensten die R-Link u ter beschikking stelt, hoeft u enkel in My Renault een R-Link Store-account aan te maken en de volgende gegevens in te voeren:

- Uw eigen gegevens: naam, voornaam, e-mailadres, wachtwoord,

- De gegevens van uw voertuig: naam, het VIN-nummer van uw voertuig en het serienummer van uw R-Link-systeem.

 

Klik op de koppeling hieronder om uw R-Link Store-account te openen via My Renault:

> Mijn account aanmaken op My Renault

Klik op de koppeling hieronder om rechtstreeks naar de R-Link Store te gaan:

> Naar de R-Link Store gaan

> Download R-Link Toolbox

R-Link Toolbox

De R-Link Toolbox: een onmisbaar instrument

 

Met deze software kunt u:

 

- Uw persoonlijke ruimte aanmaken in de R-Link Store

- De in de R-Link Store gekochte producten downloaden naar de SD-kaart

- De gratis updates voor uw producten downloaden

- Uw producten beheren

Tip

 

Via de R-Link Toolbox kunt u tevens alle producten downloaden die u via uw concessiehouder hebt gekocht of waarop u zich hebt geabonneerd.

Ontdek de producten en diensten van de R-Link Store

Kaarten

Grote reizen of dagelijkse ritten, ga steeds in alle sereniteit de weg op en ontdek een groot aantal bijkomende kaarten.
Vergeet bij aankoop van een nieuwe wagen uw gegarandeerde bijwerking van de kaarten niet. Met die garantie kunt u de laatste updates voor uw kaarten en vaste flitscamera's* gratis downloaden via de R-Link Store.

 


Vanaf de levering van uw voertuig hebt u maximaal 90 dagen de tijd om gratis gebruik te maken van deze dienst. Daarna worden de updates betalend.

 

* Naargelang van de nationale wetgeving

Packs

De gunstig geprijsde en handige packs verenigen een aantal apps en services die u nog meer laten genieten van de connectiviteit van uw voertuig. Renault biedt u twee packs:

 

- LIVE Services: Ontvang in heel Europa de beste verkeersinformatie, die bovendien om de twee minuten wordt bijgewerkt. Zo kunt u een route uitstippelen die vertragingen door verkeersproblemen beperkt.

 

- Coyote Series: Profiteer van alle functies die Coyote tot de marktleider inzake community-based rijhulpsystemen hebben gemaakt, en dat in een design dat speciaal werd geoptimaliseerd voor R-Link.

 

Vind deze 2 aanbiedingen terug bij uw garage of in de R-Link Store.

Apps

Net als bij uw smartphone bieden we u een hele catalogus aan apps om uw ritten te vereenvoudigen, te besparen en te genieten van services. Er bestaan twee soorten van apps:

 

1. DE ONLINE APPS: deze vereisen internettoegang en een abonnement op een pack om ze te kunnen gebruiken. De app “Brandstofprijzen” geeft bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde tankstations en hun brandstofprijzen aan.

 

2. DE OFFLINE APPS: u koopt ze zonder dat u een pack moet nemen en u hebt geen internetverbinding nodig om ze te gebruiken. Bv. de app “Sudoku”

Toegang tot de r-link store

Toegang tot de R-Link Store

 

1. VANUIT UW VOERTUIG

Kies het menu “service” en koop de gewenste apps, hetzij via uw account bij de R-Link Store, die u eerder hebt aangemaakt in My Renault, hetzij door uw e-mailadres en betaalkaartgegevens in te voeren.

 

2. VANOP UW COMPUTER

Met uw account van de R-Link Store of uw account op My Renault:
- Koop vanop om het even welke computer producten, beheer ze, en vervolledig uw profiel.
- Vernieuw uw abonnementen en teken in op nieuwe packs
- Registreer de gegevens van uw bankkaart op een beveiligde manier en vergemakkelijk uw aankopen vanuit uw voertuig zonder dat u uw nummers hoeft in te voeren.

Uw producten beheren

Uw producten beheren

 

Beheer vanaf uw account bij de R-Link Store alle gekochte producten en vernieuw de packs waarop u bent geabonneerd. U kunt op elk moment kaarten, apps en inhoud aan uw R-Link toevoegen of weer wissen naargelang van uw behoeften.

Houd er wel rekening mee dat de apps rechtstreeks op uw geïntegreerde R-Link-systeem worden geïnstalleerd. Uitgebreidere inhoud en kaarten dient u vanaf een computer te installeren op een SD-kaart.

Uw mening

 

Om de dienstverlening van R-Link te verbeteren,

kunt u de verschillende apps beoordelen afhankelijk van uw gebruikscriteria.

Uw updates beheren

Uw updates beheren

 

Zodra u verbinding maakt met de R-Link Store, wordt u geïnformeerd over beschikbare updates voor uw producten. U hebt steeds de keuze om ze al dan niet uit te voeren.

Om de updates uit te voeren, steekt u de SD-kaart in uw computer en start u de R-Link Toolbox om vervolgens van daaruit de beschikbare updates te downloaden.

Goed om te weten

 

Na de levering van uw voertuig kunt u tot 90 dagen gratis uw kaarten updaten.

My Renault
Klantendienst
Onlinebestek
Online Kopen