Financiële Oplossingen

Particulieren

Wie beter dan Renault kan uw Renault financieren?

 De Financiële Oplossingen van Renault.

Een wagen kopen blijft immers een weldoordachte beslissing. Het gaat om een aanzienlijke investering waarbij een heleboel vragen de kop opsteken. En net om deze reden stellen wij u, dankzij onze financiële Partner RCI Financial Services, verschillende vernieuwende, flexibele en competitieve formules voor die u de oplossing verschaffen die het best bij uw budget en persoonlijke situatie past.

Afhankelijk van uw behoeften op het vlak van mobiliteit en van uw levensstijl zal uw concessiehouder, als echte adviseur, u informeren over de financiële oplossing die het meest geschikt is voor het door u gekozen voertuig. U hoeft dus slechts één keer actie te ondernemen bij één enkele gesprekpartner, zowel voor de aankoop van uw Renault als voor zijn betaling.

Renault Credit Car* biedt u een keuze tussen 2 financieringsmogelijkheden. Neem ze even door en bereken zelf uw financiering.

* Renault Credit Car is een merk verdeeld door RCI Financial Services in partnership met Alpha Crédit (lener, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel)

Let op! Geld lenen kost ook geld