MOTORENGAMMA

-MOTORENGAMMA
MOTORENGAMMA+

Een vernieuwd motorengamma

Nieuwe Renault Espace biedt een volledig en vernieuwd dieselmotorengamma voor ieders behoefte: de beste Renault-spitstechnologie om elke dag minder brandstof te verbruiken, de CO2-uitstoot te beperken en op die manier tegelijk de verbruikskost van het voertuig en zijn impact op het milieu te verminderen! De 2.0 dCi dieselmotor van Renault Espace is verkrijgbaar in 130, 150 en 175 pk.

Voor nog meer comfort kan u uw Nieuwe Renault Espace uitrusten met een automatische versnellingsbak op de 2.0 dCi motoren van 150 of 175 pk. De kwaliteit en de betrouwbaarheid van de Renaultmotoren, die zowel door klanten als door de vakpers worden gewaardeerd, maken deel uit van het DNA van de Nieuwe Renault Espace..

-TECHNOLOGISCHE PRESTATIES
TECHNOLOGISCHE PRESTATIES+

Het technologische vernuft van Renault in ieders bereik

Nieuwe Renault Espace biedt een vernieuwd dieselmotorengamma dat wonderwel een combinatie weet te maken tussen rijplezier, besparing op brandstof, een verminderde CO2-uitstoot en een lagere verbruikskost. Het zijn allemaal resultaten van de expertise van motorspecialist Renault, met meer dan 30 jaar ervaring in Formule 1 en 10 Wereldtitels. Deze moderne en perfect geoptimaliseerde motorblokken maken dan ook gebruik van de nieuwste technologieën, waarvan sommige rechtstreeks uit de autosport komen:

- Le thermo-management vise à accélérer la montée en température du moteur et donc son rendement énergétique.
- En phase de avec le système de récupération d’énergie au freinage ESM (Energy Smart Management), l’alternateur recharge la batterie qui alimente le chauffage et la climatisation, la radio, les phares, la direction assistée électrique…
- Une nouvelle architecture de montage, afin de fluidifier l’aérodynamisme des moteurs, pour toujours plus de souplesse.

-2.0 dCi
2.0 dCi+

2.0 dCi dieselmotor: recordprestaties

In dieselversie is Renault Espace uitgerust met de 2.0 dCi motor, beschikbaar met 130, 150 of 175 pk. De internationaal gewaardeerde Renault dCi-technologie (direct Common rail injection) bekrachtigt het hernemen en het acceleren met een koppel aangepast aan elke situatie: 320 Nm voor de dCi 130, 340 Nm voor de dCi 150 en 360 Nm voor de dCi 175.

De 2.0 dCi-motor integreert voortaan het Renault ESM energierecuperatiesysteem tijdens het remmen (Energy Smart Management). Dankzij dit systeem kan de Nieuwe Renault Espace een verminderde CO2-uitstoot en een lager verbruik voorleggen: 150 g CO2/km en 5,7 l/100km* voor de 130 en 150 pk versies, wat neerkomt op de beste verhouding tussen CO2-uitstoot en vermogen op de markt! En voor nog meer comfort kan u uw Nieuwe Renault Espace uitrusten met een automatische versnellingsbak op de 2.0 dCi-motoren van 150 en 175 pk, met een maximale CO2-uitstoot van 169 g / km*. * Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgend de geldende reglementering.

-RENAULT ESPACE
RENAULT ESPACE+

RENAULT ESPACE